babagan awake dhewe

Ningbo Nuanhai Electric Appliances Co.,LTD. punika pabrik lan Suppliers, spesialisasine ing produksi sakatopeng panas, topeng panas, topeng rai,etc. Perusahaan dumunung ing Ninghai County, Ningbo City, mung diadegaké ing Oktober 2020, belongs kanggo perusahaan wiwitan anyar; Perusahaan utamane ngembangake, ngasilake lan adol pemanas udara portabel (topeng pemanasan multifungsi). Model produk ukuran 4, macem-macem warna, lan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Produk duwe sawetara paten nasional lan paten model sarana, lan paten tampilan. Ing posisi utama industri topeng pemanasan udara portabel. Amarga volume pasar produk anyar sing winates ing tahap awal, perusahaan kasebut duwe sumber daya akuisisi aset lan peralatan sing winates.

Rincian
News
  • Carane nggawe topeng pemanas

    Topeng pemanasan ningkatake sirkulasi getih lan kringet lan dekontaminasi rai kanthi nindakake panas ing kulit, sing migunani kanggo kesehatan ...

    Rincian
  • Pambuka topeng termal

    Topeng anget kontrol suhu dilengkapi panel kain pelindung angin ing wilayah sing rawan kanggo nglindhungi saka macem-macem unsur alam, Tetep anget.

    Rincian

Kanggo pitakon babagan topeng pemanasan, topeng anget, topeng rai utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.